Ayto'dan E-Uygulama Semineri

Ayto'dan E-Uygulama Semineri

Aydın Ticaret Odası, 19.10.2019 tarihli ve 30923 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 509 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile zorunlu hale gelen e-Defter, e-Fatura ve e-Arşiv uygulamaları konusunda AYTO Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda üye

AYTO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’nun da katıldığı seminerde bilgilendirme sunumu Gelir İdaresi Grup Müdürü Yusuf İpekci tarafından yapıldı.

 

AYTO’nun tüm etkinliklerine katılmaya özen gösterdiğini belirten Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, “Hastalık, yorgunluk gibi durumlar bizim için bahane olmuyor. Biz, sizler gibi değerli iş insanları ile bir araya geldiğimizde yorgunluğumuzu unutuyoruz. Herkes için verimli bir seminer olmasını umuyorum. Sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Gerçekleştirdiğimiz bütün etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, üyelerimizin sorunlarını birinci elden çözmeye çalışan Sayın Vergi Dairesi Başkanımız Cemil Müsevitoğlu’na ve bugün siz üyelerimizi bilgilendirecek olan Maliye Bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi Odalar kanun çıkarmaz, yönetmelik yayımlayamaz fakat bürokrasi ile sizleri bir araya getirerek çözüm noktasında baskı grubu rolü oynar. Bugün gerçekleştireceğimiz toplantı, bu konuda AYTO olarak gerçekleştirdiğimiz 3. Toplantı. Yoğun bir şekilde üyelerimizin yeni sisteme entegrasyonu için uğraşıyoruz. Bu mesai saatinde, işinin gücünün arasında fırsat yaratarak gelen üyelerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler