AYUDER Başkanı, “AYDIN’I HERKES TANIMALI”

AYUDER Başkanı, “AYDIN’I HERKES TANIMALI”

Aydın'da GR Events, AYUDER ve başlıca Türk iş dünyası kuruluşlarının ortaklığında basın buluşması düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen 20-25 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Afrika Tarım-Gıda Tanıtım Zirvesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği (AYUDER) öncülüğünde GR Events ortaklığıyla 20-25 Ekim tarihlerinde 2 Afrika Tarım-Gıda Tanıtım Zirvesi basın toplantısı yapıldı. Toplantı açılış konuşmasını söz alan AYUDER Başkanı Tevfik Fikret Koca, Aydınlı firmaları uluslararası alanda daha görünür hale getirmek istediklerini dile getirdi. Koca, "Aydın için daha güzel şeyler yapmak istiyoruz. Aydınlı üreticileri derneğimiz çatısı altında buluşturmaya çalışıyoruz. Önemli firmaları dernek yönetimine katmayı ve daha önce gerçekleştirdikleri programları Aydın'a taşımayı hedefliyoruz. Afrika ile ilgili Türkiye-Afrika iş forumu, konferanslar ve Kıbrıs, Özbekistan gibi ülkelerle ilgili programlar düzenleyeceğiz. İlk olarak GR Events'in Zeki Güvercin ile birlikte daha önce düzenlediğimiz Türkiye-Afrika İş konferansını gerçekleştirdik” açıklamalarında bulundu.

"AYDIN'I HERKESE TANIMALI"

Aydın'ı marka şehir yapma yolunda öncü olmak istediklerini dile getiren Koca, “Aydın'ı herkese tanıtmalıyız Aydın'ı herkesin tanıması lazım. Aydın'ı herkese tanıtmamız lazım. Biz herhangi bir büyükelçiliğe gittiğimizde, Aydın'dan geliyoruz dediğimiz zaman, Aydın neresi diyorlar. İzmir'in yanı demek zorunda kalıyoruz. Aydın'ı bilmiyor insanlar. Aydın'ın nerde olduğunu bilmiyorlar. Mesela Aydın'a Uğur Soğutma firması var ama onun Aydınlı olduğunu bilmiyorlar. Yani çok büyük firmalarımız var tanıtımını yapmıyoruz. Aydın'ın tanıtımını yapmıyoruz. Aydın'ın lansmanını yapmıyoruz. Biz de burada öncü olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler