Babasının acı haberinin ardından içini döktü

Babasının acı haberinin ardından içini döktü

Nazilli'de 16 Mayıs Pazar günü yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Bekir Bekik'in kızı M. Bekik, babasının acı haberinin ardından isyan etti.

Olay, 16 Mayıs Pazar günü Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Yeni Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yalnız yaşayan 70 yaşındaki Bekir Bekik, evine yemek getiren belediye görevlileri tarafından yerde hareketsiz yatar halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bekik'in kolonya içtiği için hayatını kaybettiği iddia edildi. Ayrıca, Bekik'in uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele ettiği öğrenildi.

KIZI İSYAN ETTİ

Acı haberin ardından Ajans Aydın'a ulaşan Bekir Bekik'in kızı M. Bekik, babasının ölümü hakkında şok açıklamalarda bulundu. Akrabalarının babası ile ilgilenmediklerini belirten kadın, "Bir kere Bekir Bekik sahipsiz değildir, biz çocukları olarak her ne kadar bizlere sahip çıkmayıp Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakıp gitselerde elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalıştık. Gel gelelim ki Bekik ailesinin kardeşleri maalesef ki kendi rahatları bozulmasın diye yaşlı analarını babamın üstüne bırakıp ilgilenmediler ki kanser olan babama tedavi olma fırsatı vermediler." dedi.

"BİZİM BU AİLEDEN ALACAĞIMIZ VAR"

Babasının ağrılarını kolonya içerek dindirmeye çalıştığını belirten kadın, akrabalarının babası ile ilgilenmediğini, bu yüzden hakkını helal etmediğini söyledi. Bekik, "Adamın ağrıları arttıkça malum alkole parası o kadar yetmediği için kolonyayla acılarını dindirmeye çalışmış. Babamın vefat haberini duyduğumuzda bizler 3 saatlik uzakta oturmamıza rağmen cenazeyi bekletmeyip son görevimizi yapmamıza dahi izin vermemişlerdir. Diyeceğim şu ki, Bekik ailesiyle zaten bağımız yoktu bundan sonra olmayacak. Babamı evde bulan görevliden Allah bin kere razı olsun. Babamın cenazesi bulundu, dilerim ki geride kalan akraba bozuntularının parçası bile bulunmasın. Biz hakkımızı helal etmiyoruz. Bizim bu aileden hem çocuk hem hayat hemde bir gelecek alacağımız var." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler