Bakan Varank'dan Özlem Çerçioğlu sözleri

Bakan Varank'dan Özlem Çerçioğlu sözleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Aydın ziyaretinde Özlem Çerçioğlu'na yüklendi. Bakan Varank, "Özlem hanımı bugün davet ettik gelmedi. Kaldı ki benim kendisiyle hukukum eskiye dayanır dedi.

(HABER: İnan GÜL)

Bakan Varank Aydın Ticaret Odası'nda 8. Verimlilik Proje Ödülleri toplantısına katıldı. Toplantıda Özlem Çerçioğlu’na yüklenen Bakan Varank, "CHP'li belediye başkanları televizyona çıkıp diyorki bizi davet etmiyorlar. Biz çağırıyoruz gelmiyorlar" dedi.

"HUKUKUM ESKİYE DAYANIR"

Bakan Varank sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu etkinliklerin bir tanesini İzmir’de düzenledik, burada Aydın bize en güzel şekilde ev sahipliği yapıyor. Ben burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz birileri teknoloji öğrenmeye New York’a, Londra’ya gidiyor. Biz dedik ki teknoloji öğrenmek için, inovasyonu öğrenmek için, dünyada neler oluyor bunları görmek için New York’a, Londra’ya gitmeye gerek yok. Biz dedik İzmir’e, Aydın’a götürelim bunları, herkesle paylaşalım. İzmir’de dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını davet ettik, gelmedi. Özlem hanımı bugün davet ettik ki benim kendisiyle hukukum eskiye dayanır, bugün kendisi de gelmedi. Zaman zaman CHP’li belediye başkanları televizyona çıkıp diyor ki bizi davet etmiyorlar bu tip cümleler sarf ediyorlar. En son İmamoğlu dedi ki beni TOGG'un fabrika törenine davet etmediler, etselerdi giderdim. Bir kere tören Bursa’da oldu, İstanbul ile bir ilişkisi yok ama biz belediye başkanlarını çağırıyoruz, gelmiyorlar. Demek ki biraz dürüst ve samimi olmak lazım. Biz belediyeler arasında, siyasi partiler arasında teknoloji inovasyon alanında hiçbir fark gözetmiyoruz ama siz siyaseten bir takım cümleler kurarsanız o zaman biz de cevabını veririz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler