BAL ve SAL 18 Temmuz’da santra yapıyor

BAL ve SAL 18 Temmuz’da santra yapıyor

Koronavirüsü nedeniyle uzun süredir müsabakaların yapılamadığı SAL ve BAL kümelerinin santra tarihi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından daha önce belirlenen tarih olan 18 Temmuz’da Türkiye genelindeki Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Amatör Süper Lig kümeleri kaldığı yerden devam edecek.

 

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan,  18 Temmuz 2020 tarihinde amatör liglerde, BAL ve Süper Amatör Lig’in kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

 

Başkan Arıkan, “2.Amatör Küme, U19-1 ve U19-2 ligleri oynanamayacak. 2.Amatör Küme ve U19-2 oynanmamış kabul edilecek. U19-1 ise olduğu gibi kalacak. Türkiye Şampiyonaları da iptal edildi. BAL ve Amatör Süper Lig kaldığı yerden 18 Temmuz 2020 tarihinde alınacak tedbirler kapsamında devam edecek. Amatör Süper Lig Play-Off maçlarının hafta içinde oynanıp oynanmayacağı BAL programına göre belirlenecek. Çünkü BAL’ın bitiminin hemen ardından TFF talimatlarına göre 1 hafta içinde (Play-Out) Baraj Maçı’nın oynanması gerekiyor. Bu konularla ilgili önümüzdeki haftalarda kulüplerle birlikte toplantı yapılacak ve görüş alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler