BAŞARILI İŞİNSANI SEMERCİ SÖGİAD BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞARILI İŞİNSANI SEMERCİ SÖGİAD BAŞKANI SEÇİLDİ

Söke Genç İş İnsanları Derneği'nde bayrak değişikliği yaşandı. Mustafa Korhan Taşkın, başkanlığı ilçenin sevilen işinsanı Burak Semerci'ye devretti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD), 18. Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı.

Söke Belediyesi'ne ait Lima Restaurant'ta gerçekleşen genel kurul toplantısında 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren derneğin 41 üyesi bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Korhan Taşkın, başkanlık görevini Burak Semerci'ye devretti.

Taşkın yapmış olduğu konuşmasında "Benim için bugün önemli bir gün hem başkanlığım hemde aktif dernek üyeliğim son buluyor. Dernek devam ettikçe fahri üye abilerim  gibi göreve herzaman hazır olduğumu değerli haziruna bildirmek isterim. Bugüne kadar herhangi bir makam mevki beklentimiz olmadığı için yapılan yanlışlara saygı ve hukuk çerçevesinde itiraz ettik, yapılan iyi işleri takdir ettik. Başkanlığım süresince yanımda olan başta eşim olmak üzere herkese teşekkür ederim. 18. dönem yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi

Burak Semerci başkanlığındaki SÖGİAD’ın yeni yönetimi Murat Günal, Canan Gündoğdu, Mustafa Saydam, Ahmet Avcı, Sinan Süleyman Bakırcı ve Rafet Göbekli'den oluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler