"Başarımızın anahtarı çok çalışmak"

"Başarımızın anahtarı çok çalışmak"

7-13 Ağustos haftasına ait İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası'nda Aydın, en az vaka görülen il oldu. Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, başarıda emeği geçen sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 7-13 Ağustos haftasına ait İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası'nı paylaştı. Geçtiğimiz hafta açıklanan harita ile her 100 bin kişide 68,90 kişinin koronavirüse yakalandığının öğrenildiği Aydın'da bu hafta rakam 38,69'a düştü. Aydın, 2 haftanın ardından, güncel tabloda Türkiye genelinde en az vaka görülen il oldu. Bir süredir vaka sayılarında yükselişin görüldüğü kentin başarısı, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

"HEDEFİMİZ BAŞARIMIZI KORUMAK"

Gelişmenin ardından Ajans Aydın Gazetesi muhabirine açıklama yapan Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, hedeflerinin Aydın'ın 'en güvenli il' konumunu korumak olduğunu söyledi. Açıkgöz, "Bizim hedefimiz sürekli Aydın'ı 'en güvenli il' konumunda tutmak. Çalışmalarımızda bu yönde oldu, sağolsun sahadaki arkadaşlarımızın, ekiplerimizin motivasyonlarını bu anlamda diri tutuyoruz. Bizlerde süreci çok yakından takip ediyoruz. Allah'a şükürler olsun ki Aydın bugün itibariyle tekrar en düşük vaka görülen il oldu ama buna çok güvenmemek lazım; çok hızlı değerler değişebilir o yüzden bütün hassasiyetlere dikkat etmek lazım" diyerek vatandaşlara maske ve sosyal mesafe kurallarına uyma çağrısı yaptı.

"EKİPLERİMİZİN MOTİVASYONU BİZİM HER ŞEYİMİZ"

'En güvenli il' konumuna gelmek için çok çalıştıklarını, kentte görev yapan sağlık çalışanlarının gösterdiği mücadelenin Aydın'ın başarısında büyük rol oynadığını söyleyen Açıkgöz, "Çok çalışmak, motivasyonu kaybetmemek, ekiplerin gerek yaptıkları işe saygı duymalarını gerekse de mümkün olduğunca çok sahip çıkmalarını öncelik olarak belirliyoruz. Onların motivasyonu bizim her şeyimiz. Tabii burada Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'un liderliğinde çok ciddi bir iş birliğimiz var, bunu da hassasiyetle takip ediyoruz. Başarıda ismi geçen tüm kurumlarla iletişim halindeyiz, sık sık bir araya geliyoruz. İş birliklerimiz sonucunda bulunduğumuz konumdayız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler