BAŞKAN ALICIK ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

BAŞKAN ALICIK ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık , Anneler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi;

"İnanıyorum ki, kadim kültürümüzü bedenlerinde sarıp sarmalayan annelerimizin yetiştirdiği evlatlarla, Türklük cevheri işlenmeye ve ışımaya devam edecek, tarih Türk annelerini ve onların yetiştirdiği kahraman evlatları övgüyle dile getirme geleneğinde tekerrür edecektir.

Bugün mübarek Ramazan ayının ve Kadir Gecesinin rahmet dolu ikliminde; bize iyiyi, güzeli, doğruyu öğreten Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de buyurulduğu üzere “Rabbin, ancak kendisine ibadet etmenizi, anne ve babaya güzellikle davranmanızı emretti. Onlardan biri veya her ikisi, senin yanında ihtiyarlık dönemine ulaşırlarsa, sakın onlara “Of!” deme, onları azarlama, onlara hoş söz söyle. İkisine de merhametle tevazu kanatlarını indir ve şöyle de: “Ey Rabbim! Onlar beni küçükken terbiye ederken (bana merhamet ettikleri) gibi, Sen de onlara merhamet et!” (İsra/23-24) öğüdünden feyz almak bu ilahi çağrıya iman etmenin gereği olarak dualarda buluşmak nasip olsun.

Sultan Alparslan'dan  Gazi  Mustafa Kemal Atatürk'e tüm kahramanlarımızın, kahraman efeler'imizin ve şehitlerimizin beşiğini sallayan önlerinde tazimle eğildiğimiz annelerimizin günü'nü kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmetler temenni ediyorum. Anneler Günü vesilesiyle başta Şehit anneleri olmak üzere; bir gülüş, içten bir bakış ve bir tatlı söze tüm ömürlerini feda eden kıymetli annelerimizin , anne yürekli kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum. Gün sizindir, gelecek sizin ellerinizdedir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler