Başkan Alıcık’tan anlamlı kutlama

Başkan Alıcık’tan anlamlı kutlama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 10 Mayıs Anneler Günü kapsamında tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Kutlama mesajında annelerin tarihi olaylardaki önemine dikkat çeken Başkan Alıcık, “Her anne bir dua, bir bağlanış ve bir sabırdır.  Yardımdır, dayanmadır, destektir ve korunaktır.  Sultan Alparslan'ı bize hediye eden, Osman Gazi'nin yolunu hayır duasıyla açan, İstanbul'un fatihini yetiştiren ve milli mücadeleyle bağımsız yaşama kararlılığını cihana haykıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beşiğini sallayan önlerinde tazimle eğildiğimiz analarımızın, annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Çanakkale'de ölüme meydan okuyan, Sakarya'da, Dumlupınar'da düşman prangasını kıran ve işgal kefenini yırtan neslin annelerinin Anneler Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamasına devam eden Alıcık, “'Ya istiklal ya ölüm' diyen iradenin ninnisini ve masalını söyleyen kahraman annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Gözlerindeki parıltı, kalplerindeki güzellik, sözlerindeki hikmetle birlikte her şeyden sakınarak bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.  Şehit annelerimiz başta olmak üzere, ülkemizin her köşesindeki analarımızın, annelerimizin Anneler Günü'nü içtenlikle kutluyorum. Kahraman Efelerimizi yetiştiren analarımızı rahmetle anıyorum. Tüm annelerimizin elini hürmetle öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler