Başkan Atay Bir Seçim Vaadini Daha Gerçekleştirdi

Başkan Atay Bir Seçim Vaadini Daha Gerçekleştirdi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Otizm Yaşam Merkezi Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Efeler Yedieylül Mahallesi’nde bulunan Yedieylül Parkı’nda Otizm Yaşam Merkezi Projesi’nin temel atma törenine katıldı. İlk olarak konuşmalarını Yedieylül Mahalle Muhtarı Mevlüt Zeren yaptı. Muhtar Zeren, ‘’Bugün otizm merkezimizin mahallemizde yapılacağı bizleri gerçekten çok sevindirdi. Otizmli çocuklarımıza eğitim verileceği için eğitimde çok büyük bir görevin yerine getirileceğini düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda açılışını da yaparız. Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay ve ekibine kolaylıklar diliyor, mahallemiz adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 Ardından kürsüye çıkan Mehmet Fatih Atay, ‘’Belki medyanın çeşitli alanlarında böyle bir zamanda temel atma töreni gerçekleştirdiğimiz için eleştirileceğiz. Ama bugün özel bir gün. Dünya engelliler günü. Bu temeli atmak için büyük çaba sarf ettik. O nedenle ben her türlü eleştiriye göğüs germekten yanayım. Bizi yalnız bırakmayan İYİ Parti İl Başkanımız, İYİ Parti İlçe Başkanımız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

‘’BEN İKİ YIL ÖNCE SEÇİMLERE GİRERKEN VAATLERDE BULUNDUM’’

İki yıl önce seçimlere girerken yurttaşlarıma bulunduğum vaatlerden bir tanesi bugün yaşama geçirmekten oldukça mutluluk duyuyorum diyen Başkan Atay açıklamasının devamında, ‘’Ne söz verdiysem yerine getireceğim dedim ve getirmeye devam ediyorum. Otizm Yaşam Merkezimiz de hafta da 400 çocuğun eğitim alabilecek olması beni oldukça gururlandırıyor. Yalnız bununla da kalmayacağız, ben biliyorsunuz ki bir söz daha vermiştim. Engelli yaşam merkezi kuracağım demiştim size. Yaşlı yaşam merkezi de kuracağım demiştim. Yılbaşından sonra da onların temelini atmak için bir araya geleceğiz. Böyle bir proje bana nasip olduğu için de çok teşekkür ederim. Katıldığınız için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.’’ cümlelerine yer verdi.

Açıklamalarının ardından İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ile, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Otizm Yaşam Merkezi’nin temelini attı.

6955af53-2b48-4f4d-992b-1da428b57008.jpg

bc4497c6-d3f5-4a08-82db-978d9fc8dc39.jpg

ed15e489-94bf-48c4-8c9a-4dbe6eb1e608.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler