Başkan Atay çocuklara söz verdi

Başkan Atay çocuklara söz verdi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler TV ekranlarından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Koronavirüs gölgesinde bu yıl sönük geçen kutlamalar nedeniyle üzgün olduğunu belirten Başkan Atay, bundan sonraki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarının coşkuyla kutlanacağının sözünü verdi.

 

Göreve geldiği günden bu yana çocuklar için gerçekleştirdiği eğitim, kültür ve sosyal etkinlik hizmetleriyle yarının büyüklerinin en iyi şekilde yetişmesi için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kamera karşına geçerek çocuklara seslendi.

 

Başkan Atay, konuşmasında, “Sevgili çocuklar, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Biliyorsunuz 23 Nisan, Atatürk’ün sizlere armağan ettiği bir bayram, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü.  Ne yazık ki bu çok önemli günü birlikte kutlayamıyoruz. Biliyorsunuz koronavirüs ile mücadele nedeniyle sokağa çıkma yasağı mevcut. Ama sizlere söz veriyorum, bu virüs belasını atlattıktan sonra sokağa çıkma yasaklarının olmadığı, sağlıklı mutlu olduğumuz günlerde hep birlikte 23 Nisan’ı kutlayacağız. Çocuklar, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlu olmasını diliyorum, sizleri yürekten sevgilerimle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler