Başkan Atay Destek Sözü Verdi

Başkan Atay Destek Sözü Verdi

Nazilli Fotoğrafçılar Derneği üyeleri, (NAFOD) Karacasu’dan Yüzler adlı karma sergilerinin kapılarını Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin katılımı ile açtı.

Aydın Karacasu İlçesi’ne bağlı Alemler Mahallesi’nde dernek üyelerinin 10 yılı aşkın süredir çektiği fotoğraflar, kaybolmaya yüz tutmuş el sanatları ürünlerini, mahalle halkının renkli yüzlerini yansıtırken yörenin asırlardan beri en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi olan çömlekçiliğin yok olmaya yüz tutan fotoğraflarını gözler önüne sermektedir.

 

NAFOD Başkanı Zeki Yavuzak,“Bu sergimiz yaklaşık 10 yıldır çalıştığımız bir projedir. Bu serginin Efeler’de dördüncü ayağını gerçekleştiriyoruz. Katılan tüm sanatseverlere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verirken, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, “Efeler’de dördüncü kez açılan Karacasu’dan Yüzler adlı sergi ile Karacasu’daki turizmin gelişmesine yardımcı olacakları için çok teşekkür ediyorum” dedi. “Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, “Ortaya çıkan eserlerden gurur duyuyorum. Sanat eseri haline gelmiş pek çok fotoğraf var. Karacasu Belediye Başkanımıza ve Efeler Belediye Başkanımıza sanata ve sanatçıya destek oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIM”

 

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Karacasu’daki eserlerin burada sergileniyor olmasına hem sevindim hem de üzüntü duydum. Efeler İlçesi’nde böyle bir sergiyi sanatseverle buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum. Buradan bir davette de bulunmak istiyorum. Efeler İlçesi’nin yüzlerini de fotoğraflamak adına yapacağınız her türlü çalışmaya destek olacağımı bilmenizi istiyorum” dedi.

 

60 adet fotoğrafın yer aldığı sergi 28 Şubat 2020 Cuma gününe kadar Efeler Belediyesi Milli Aydın Bankası’nda sanatseverin ziyaretine açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler