Başkan Atay: O gazeteler için hiçbir ücret ödemedik

Başkan Atay: O gazeteler için hiçbir ücret ödemedik

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, sokağa çıkma yasağı sürecinde Efeler ilçesindeki vatandaşlara Sözcü ve Korkusuz Gazeteleri’nin dağıtılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Atay gazetelerin satın alındığı iddialarını yalanladı. Atay, o gazeteler için “Hiçbir ücret ödemedik” dedi.

 

Atay açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

 

“İç İşleri Bakanlığı’nın almış olduğu karar ile 10.04.2020 tarihinde saat 22:00 civarı sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Efeler halkının ve Sözcü ile Korkusuz gazete sahiplerinin isteği üzerine vatandaşların gazetelere ulaşamamış olması nedeniyle Efeler ilçemizde bulunan dağıtım şirketinin elinde kalan gazeteleri Efelerli vatandaşlarımıza ulaştırmak için “HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN” aldık.

 

Başka bir gazete sahibinin gazetelerini “ÜCRET ÖDEYEREK” dağıtmamızı istemesi talebini kabul etmedik. Bazı yayın organlarında yer alan Sözcü ve Korkusuz gazetelerini satın alarak dağıttığımız iddiaları tamamen asılsızdır. Bir daha sokağa çıkma yasağı olduğu takdirde yerel gazetelerde dahil olmak üzere, gazete sahiplerinin gazeteleri halka ulaştırabilmeleri için Efeler Belediyesi’ne vermeleri halinde her gazeteyi halka ulaştırmayı görev biliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler