Başkan Atay, Sarı Ailesinin mutluluğunu paylaştı

Başkan Atay, Sarı Ailesinin mutluluğunu paylaştı

Aydınlı duayen gazeteci Aydın Sarı’nın kızı Sevcan Sarı, Ali Yıldırım Aytekin ile dünya evine girdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Sarı Ailesi’nin mutlu gününde çiftin nikâh şahitliğini yaparak sevinçlerini paylaştı.

 

Aydın basınının usta kalemlerinden gazeteci Aydın Sarı’nın kızı Sevcan Sarı ile Ali Yıldırım Aytekin çifti Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Salonu’nda düzenlenen törenle yeni bir hayata ilk adımlarını attı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı davetli sayısı, maske ve sosyal mesafe kurallarının uygulandığı törende Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay genç çifti yalnız bırakmadı. Başkan Atay, çiftin nikâh şahitliğini yaptı.

 

“Çocuk tercihi sizin”

 

Aile cüzdanını geline takdim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Ailelerinizin sizi çağdaş ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirdikleri gibi sizlerin de evlatlarınızı aynı şekilde yetiştirmenizi istiyoruz. Kaç çocuk yapacağınız konusunda kararı siz verin, biz ona karışmıyoruz. Ama çocuklarınızın değer yargıları ile ilgileniyoruz ve onların çağdaş, Atatürk’ün ilkelerini benimseyen insanlar olması konusunda çok duyarlıyız. Sizlerin de bunları göz ardı etmeden çocuklarınızı yetiştireceğinizi umuyorum. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

 

Nikâh töreninde mutluluğu gözlerinden okunan Gazeteci Aydın Sarı ile Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay dostluğunun uzun bir geçmişe dayandığı biliniyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP)’nin birleşme kararı aldıkları 1995 yılında Başkan Atay, Aydın İl Başkanı iken Aydın Sarı da il yöneticisi olarak Atay ile birlikte görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler