BAŞKAN ATAY VE KAYMAKAM ŞAHİN PAZAR YERLERİNİ DENETLEDİ

BAŞKAN ATAY VE KAYMAKAM ŞAHİN PAZAR YERLERİNİ DENETLEDİ

Tam kapanma kısıtlamaları nedeniyle uzun sürenin ardından bugün ilk defa kurulan pazar alanlarını denetleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, vatandaşlarla bir araya geldi.

Koronavirüs salgınının yayılma hızının önüne geçmek için tüm Türkiye'de uygulanması kararlaştırılan 18 günlük tam kapanma sürecinde tarlada ürünleri yanan üretici ve çiftçilerin sesini duyan İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde 81 il valiliğine 'pazar yerleri genelgesi' başlıklı genelge gönderdi. Genelge kapsamında, yaklaşık 10 günün ardından tüm Türkiye'de pazar alanları bugün ilk defa kuruldu. Yalnızca yaş sebze-meyve ve fide satışına izin verilen pazar alanlarına vatandaşların araçları ile gitmesi ise yasaklandı.

EFELER'DE SIKI DENETİM

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan tüm pazar alanları genelge kapsamında bugün açıldı. Vatandaşlar ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılanan genelgenin ardından kentteki ilk denetimi Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Atay ve Kaymakam Şahin, kent genelindeki 12 pazar alanını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Atay, "Tam kapanma döneminde yalnızca cumartesi günleri kurulacak olan semt pazarlarımızda incelemelerde bulunduk. Pazarcı esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı covid-19 tedbirleri konusunda uyardık, alınan tedbirleri yerinde inceledik." dedi.

e02i2loxoaku4oq.jpg

183909662-1975511252602305-1633702444466070514-n.jpg

e02i2kdwyaaogac.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler