Başkan Atay’a Efeler’de büyük destek

Başkan Atay’a Efeler’de büyük destek

Vatandaş buluşmalarına ağırlık veren Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, ziyaret ettiği mahallelerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Hem mahallelere yaptığı ziyaretlerde hem de vatandaşları ağırladığı toplantılarda sık sık Efeler halkıyla bir araya gelen Başkan Atay, Efelerli hemşehrilerinden büyük bir destek alıyor. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen, aynı zamanda da gelecek dönem yapacağı projeleri aktaran Başkan Mehmet Fatih Atay Baltaköy ve Şahnalı Mahallelerini ziyaret etti. Kahvehanelerde Başkan Atay’ı görmek için toplanan mahalle sakinleri, Başkan Atay’ın projelerini ayakta alkışladı.

2019 Yerel Seçimlerinde Efeler halkına verdiği sözlerin yüzde 96’sını gerçekleştiren, Türkiye’de ve Aydın’da ilk olan, örnek alınan çok sayıda projeyi hayata geçiren Başkan Atay, “Gelecek dönemde de hızla verdiğim sözleri tutmak için çok çalışacağım. Tıpkı geçen beş yılda olduğu gibi her hafta açılış ve etkinlikler gerçekleştirerek vatandaşlarıma heyecanla hizmet etmeye devam edeceğim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler