Başkan Atay'dan alkışlanacak hareket

Başkan Atay'dan alkışlanacak hareket

Efeler’e has damak lezzetlerinin ününü dünyaya duyurmak amacıyla Efeler Belediyesi tarafından yapan Efeler Gastronomi Festivali düzenlenen konserle sona erdi.

Yöresel damak lezzetlerini hem ülke hem de dünya çapında duyurmak için Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen Efeler Gastronomi Festivali, 3 gün boyunca binlerce misafiri ağırladı. 

“AMACIMIZ YALNIZ TÜRKİYE DEĞİL DÜNYAYA TANITMAK”

Festivalde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Bereketin ve bolluğun simgesi olan çok verimli topraklara sahibiz biz. Bu verimli topraklardan elde edilen ürünler de çok özel ürünler. Efeler ilçesindeki bu özel ürünlerin, bu güzelliklerin yalnız Türkiye’de değil, dünyaya tanıtılması için bu festivali gerçekleştirdik. Bu festival bir yemek yarışması gibi düşünülmesin. Bu festival, Efeler ilçesinin tarih boyunca yerleşmiş olan damak tadının gastronomi için ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi olacak” dedi.

“ENGELLİ VATANDAŞLARI ÖN SIRALARA DAVET ETTİ”

Öte yandan festivalin son gününde ünlü sanatçı Gülşen’i Aydınlılarla buluşturan Mehmet Fatih Atay, konser alanında yürek ısıtan bir harekette bulundu. Binlerce Aydınlının katıldığı etkinlikte engelli bazı vatandaşların arka tarafta kaldığını öğrenen Atay yerinden kalkarak yanlarına gitti. Engelli vatandaşlar için en ön sırada yer ayarlayan Başkan Atay daha sonra yerine geçti. Atay’ın anlamlı hareketinin ardından engelli vatandaşlar ünlü şarkıcıyı en ön sıralarda dinleyerek, doyasıya eğlendi.

whatsapp-image-2022-03-28-at-13-17-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler