Başkan Atay'dan Efeler'e bir hizmet daha

Başkan Atay'dan Efeler'e bir hizmet daha

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay Efeler mahallesinde Emine Nadide Çakılcı parkının açılışını Kadın Dernekleri üyeleri başta olmak üzere pek çok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

Efeleri Marka Kent yapma sözüyle hizmetlerine devam eden Başkan Atay son olarak Efeler Mahallesinde Emine Nadide Çakılcı parkını vatandaşların hizmetine sundu. Açılış konuşmasında Başkan Atay görevi süresince kendini yalnız bırakmayan kadın örgütlerine teşekkür etti. Başkan Atay, “Bugün anlamlı bir günde önemli bir kişinin adını yaşatmak için bir park açıyoruz. Mücadele eden yılmayan kadınların, çocukların haklarını elde etmesi için çabalayan ve bunu bir yaşam anlayışı haline getiren Emine Nadide Çakılcı’nın adının ölümsüzleşmesi bizim için çok önemliydi. Adının verilmesi konsun da gerekli öneriyi bize sunan bütün kadın derneklerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Başta Efeler halkı ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“AİLEMİZ İÇİN GURUR VERİCİ”

Açılış için şehir dışından gelen Emine Nadide Çakılcı’nın oğlu Sait Çakılcı böyle güzel bir parka annemin isminin verilmesi ailemiz için çok gurur verici ifadelerini kullandı. Çakılcı, “Biz yıllarca Türk Kadınlar Birliğinde ki arkadaşlarla toplumda Türk Kadının saygınlığını ve yerini iyileştirmek ve cinsiyet eşitliğini sağlamak için çok emek verdiğini gözlemledim. Annem de çocukken bizi hep bu misyon ile büyüttü. Yıllar geçmesine rağmen bunun hala hatırlanıyor olması ve toplumda bir karşılık görüyor olması benim için çok umut verici. Bu parkın açılmasında emeği geçenler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım parkımız için Aydın için hayırlı ve uğurlu olur.

2ef5d354-32af-44f6-b991-4760e69acd24.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler