Başkan Avşar: 'Dünya'da trend ne ise Aydın'da da o olacak'

Başkan Avşar: 'Dünya'da trend ne ise Aydın'da da o olacak'

Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odasının düzenlediği program kapsamında, çok sayıda oda üyesi 3. Antalya Beauty Life Expo ve 3. Antalya Cosmo Hair Expo Fuarına katıldı.

Fuarda sektörel gelişmeler ve yeni ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulan berber ve kuaförler, farklı illerden meslektaşları ile de tanışma fırsatı buldu.

“AYDIN’DA ODA ÜYELERİMİZ HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLACAK”

Fuar ziyaretine ilişkin açıklama yapan Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, “Üyelerimizle birlikte, Antalya'da gerçekleştirilen 3. Antalya Beauty Life Expo ve 3. Antalya Cosmo Hair Expo Fuarını ziyaret ettik. Fuarlar, sektördeki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için önemli bir kaynaktır. Katılımcılar, rakiplerin ürünlerini ve hizmetlerini inceleyebilmektedir. Aynı zamanda tüketici beklentilerini anlayarak sektörün gelecekteki yönünü belirleme konusunda bilgi edinebilmektedir. Biz Odamızın üyelerinin gelişimini, değişimini, sektörün yeniliklerini ve hızla değişen müşteri isteklerini takip etmesini çok önemsiyoruz. Dünya ve Ülkemizde yenilik, trend ne ise aynı zamanda Aydın'da olacak Odamızın üyeleri artık sektörden, yeni trendlerden geri kalmayacak, hatta bir adım önde olacak. Odamız sektördeki hızlı gelişimlere, hızlı tepki verecek Üyelerimiz haberdar edilecek, bilgi verilecek, yenilik, yeni nerde ise bizde orada olacağız. Antalya Fuar gezimize ve Tur Programımıza katılan değerli Üyelerimize Teşekkür ediyor, Odamızın Üyesi olan Tüm Esnaf Arkadaşlarıma Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

3424ac35-ece1-47f8-a123-9e8298acb45c.jpg

187b6486-7d69-4c15-a9d2-cc61e9b03b14.jpg

6228bc6b-f89b-4baa-ac3d-54cbef9fd65e.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler