Başkan Avşar'dan üyelerini sevindirecek haber: "Bakanlık programına alındı"

Başkan Avşar'dan üyelerini sevindirecek haber: "Bakanlık programına alındı"

Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Odası Başkanı Serhan Avşar, esnafın 7200 Bağ-kur prim günüyle emekli olabilmesi tekliflerinin onaylanarak ilgili bakanlığın çalışma programına alındığını söyledi.

Aydın Kuaförler Odası Başkanı Serhan Avşar, emekli olmak için yaşa takılan esnafların isteklerini kapsayan tekliflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildiğini ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının programına alındığını kaydetti.

Serhan Avşar, konuyla ilgili şu sözleri söyledi: "Geçtiğimiz aylarda çıkarılan kanunla, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile Bağ-kur primi ödeyen esnaflarımızın 9000 Bağ-kur prim günüyle emekli olması öngörülmüştü. Ziyaretimiz sırasında TESK Başkanımız Bendevi Palandöken'e de ilettiğimiz esnaflarımızın taleplerini içeren dosyada da yer alan ve ilettiğimiz şekilde berber kuaför ve güzellik uzmanlarının 7200 Bağ-kur prim günüyle emekli olabilmesi teklifimiz, cumhurbaşkanımızca uygun görülerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda yetkilendirilmiştir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, TESK Başkanımıza, AYESOB başkanımız ve federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm esnafı ilgilendiren bir konuydu. Sektörümüzün de böyle bir talebi vardı hepsini ilgili mercilerimize ilettik. Çok şükür böyle bir çalışma başlatıldı. İnşallah karara bağlanır daha da mutlu oluruz. Koltuk doldurmak için değil, üyelerimiz için buradayız. Bütün esnaf arkadaşlarıma hayırlı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler