Başkan Çerçioğlu CHP'nin milletvekili listesini yorumladı: "İktidara koşarak gidiyoruz"

Başkan Çerçioğlu CHP'nin milletvekili listesini yorumladı: "İktidara koşarak gidiyoruz"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 14 Mayıs Genel Seçimleri için açıklanan CHP Aydın’ın milletvekili listesini yorumladı.

Başkan Çerçioğlu Kent Meydanı’nda binlerce vatandaşa Ata Tohumu fidesi dağıttı. Programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çerçioğlu, Genel Seçimler için iddialı konuştu. 

“MİLLETVEKİLLERİMİZ GAYET BAŞARILI”

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinin 5 yıllık süreçte başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirten Çerçioğlu, “Biz hep milletvekillerimiz ile birlikte çalıştık. 5 yıl boyunca sürekli Aydın’dalardı. Bu başarılarını da önümüzdeki süreçte sürdüreceklerine inanıyorum. Diğer sıralamadaki arkadaşlarımız da işlerinde çok başarılı insanlar. Hepsini kutluyorum” dedi. 

“EN İYİ YAPTIĞIMIZ İŞ HALKA HİZMET”

Her akşam farklı ilçelerde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluşan Başkan Çerçioğlu, “Ben yerel bir yönetici olarak çalışıyorum. En iyi yaptığım iş halka hizmettir. Aydın halkına hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Buradan sizin aracığınızla Aydın’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza minnet duygularımı iletiyorum. İnşallah iktidara koşarak gidiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler