Başkan Çerçioğlu Hatay'da

Başkan Çerçioğlu Hatay'da

Türkiye'nin dört bir yanından gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları, Kırsal Kalkınma Zirvesi ve EXPO 2021 lansmanı için Hatay'da buluştu.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanı, partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Kırsal Kalkınma Zirvesi ve EXPO 2021 lansmanı için Hatay'da bir araya geldi. Organizasyona İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile partililer katıldı.

24-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda Genel Başkan Kılıçdaroğlu toplumun farklı kesimlerinden temsilciler ile bir araya gelecek. Türkiye gündeminin masaya yatırılacağı çalıştay sonrasında EXPO 2021 Hatay’ın ilk lansmanına Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Başkan Çerçioğlu ile Büyükşehir Belediye başkanları katılacak

"İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile organizasyonun ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Ülkemizi ve kentlerimizi aydınlık yarınlara taşımak için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle CHP'li başkanlar olarak çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

whatsapp-image-2021-09-25-at-13-31-32.jpg

whatsapp-image-2021-09-25-at-13-31-32-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler