Başkan Çerçioğlu olay yerine geldi

Başkan Çerçioğlu olay yerine geldi

Kuşadası ilçesinde bulunan bir çarşıda çıkan yangın büyük paniğe neden olurken büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının ardından Özlem Çerçioğlu olay yerine geldi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Bayraklıdere Mahallesi'nde bulunan bir çarşıda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyerek diğer dükkanlara sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Kuşadası Belediyesi ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu kontol altına aldı. 

itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alınan yangının, çarşının hemen yanında bulunan benzin istasyonuna sıçramadan söndürülmesi büyük bir facianın önüne geçti. 

"BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE GÜNEL BÖLGEYE GELDİ"

Öte yandan yangın haberini alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve BŞB Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli bölgeye gelerek yangın alanında incelemelerde bulundu. İtfaiye ekiplerinden bilgi alan heyet, esnafa geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.


whatsapp-image-2021-11-27-at-14-49-39-1.jpg


whatsapp-image-2021-11-27-at-14-49-40.jpg


whatsapp-image-2021-11-27-at-14-49-39.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler