Başkan Çerçioğlu Özmen'e yüklendi

Başkan Çerçioğlu Özmen'e yüklendi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendisini eleştiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e cevap verdi.

Germencik'in Park Mahallesi Emin Güler Sokak'a otizmli ve özel gereksinimli bireylere yönelik çok amaçlı spor salonu açıldı. Tesis için düzenlenen açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hayat pahalılığından söz etti. Kendisini eleştiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e de cevap verdi. Başkan Çerçioğlu, "Bugün pazarda patates domates ve soğanın fiyatları pahalı. Et yada doğalgaza gelen zamma hiç girmiyorum. Bugün 1 Nisan şakası gibi uyandık. Milletin karnı aç. Sizin gibi 5 yıldızlı otellerde iftarını açamayacaklar. İnsanlar bir tas çorbayı önüne nasıl koyacağının derdinde. İnsanları bir somon ekmeğe muhtaç etmişsiniz. Sen hala Özlem Çerçioğlu diyorsun. Özlem Çerçioğlu kadar kafana taş yağsın.

"SEN BENİMLE YADA BİZİMLE UĞRAŞACAĞINA VATANDAŞIN HALİNE BAK"

Milletin karnı açken ben yatağımda huzurlu uyuyamam arkadaş. Sizin gibi vatandaşın bir eli yağda bir eli balda değil. bunlar pazara gitmiyorlar ki pazarın fiyatını bilmiyorlar. İnsanların o elektrik faturalarını nasıl ödediğini bilmiyorlar. İnsanların cebinde kış gününde kömür alacak paraları yok. Sen kalkmış bizi eleştiriyorsun. Biraz insanda utanma olur. Sen benimle yada bizimle uğraşacağına vatandaşın haline bakın. İnsanlar geçinemiyor. Neyse reklamın da iyisi kötüsü olmaz diyeceğiz." dedi.

whatsapp-image-2022-04-01-at-23-44-32.jpeg

whatsapp-image-2022-04-01-at-23-44-32-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-01-at-23-44-33.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler