Başkan Çerçioğlu taksici esnafı ile bir araya geldi

Başkan Çerçioğlu taksici esnafı ile bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'de bulunan bir taksi durağını ziyaret ederek şoförler ile bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kent Meydanı'nda vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çerçioğlu, meydanda yer alan taksi durağını da ziyaret etti. Burada taksici esnafı ile buluşan Çerçioğlu, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle işlerinde düşüş yaşanan şoförlerin taleplerini dinledi. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette esnafla birlikte çay içen Çerçioğlu, taleplerin çözümü noktasında şoförler ile fikir alışverişinde bulundu. Çerçioğlu, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile misafirperverliklerinden dolayı şoförlere teşekkür etti ve "Her zaman esnafımızın yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Merkez Taksi Durağı Başkanı Fuat Ceylan, "Başkanımız sağolsun bizi hiç yalnız bırakmıyor. Geldi, taleplerimizi dinledi, sıkıntılarımızı paylaştı, söylediklerimiz tek tek notta alındı. İnanıyoruz ki başkanımızın önderliğinde taleplerimiz hayata geçirilecek. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler