Başkan Çerçioğlu Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katıldı

Başkan Çerçioğlu Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi" için İstanbul'a gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan "CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi" bugün itibariyle başladı. "Tarımsal Kalkınmada Yeni Politikalar, Üretici Odaklı Çözümler" sloganıyla yola çıkılan zirveye 160 CHP'li belediyenin yanı sıra 300'ü aşkım tarım kooperatifi de katılım gösterdi. Belediyeler ve kooperatifler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin de zirve boyunca fuar alanında sergileneceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zirvede konuşma yaparak partinin tarım politikasını kamuoyuna açıklayacak. Belediyelerin tarımsal üretime verdiği katkıların ele alınacağı zirvede, partinin tarım programı somut olarak belirlenecek.

TOPUKLU EFE YERİNİ ALDI

Kentte tarımsal kalkınma alanında yaptığı hamleler ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da zirvede yerini aldı. "Topuklu Efe" lakabıyla bilinen Başkan Çerçioğlu, zirveden renkli görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

whatsapp-image-2021-09-30-at-10-26-23.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler