Başkan Çerçioğlu'ndan Aydınlı itfaiyecilere teşekkür

Başkan Çerçioğlu'ndan Aydınlı itfaiyecilere teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, meydana gelen orman yangınına müdahale için Marmaris'e giden Aydınlı itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda dün çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayılarak İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır, Çiftlik, Turgut, Hisarönü ile Orhaniye mahallelerinde etkili oldu.

Yangına havadan 9 helikopter, 2 uçak, karadan ise çok sayıda arazöz, yangın söndürme işçisi, İstanbul, İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Eskişehir'den gelen itfaiye ekipleriyle müdahale edildi.

"YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, komşu il Muğla'da ki yangında hummalı bir şekilde çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, "Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarında büyük bir özveriyle çalışan itfaiye ekiplerimizden Allah razı olsun, ayaklarına taş değmesin.

Hepinize yürekten teşekkür ediyor, yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler