BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN BELEDİYE İŞÇİLERİNE ASGARİ ÜCRET MÜJDESİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN BELEDİYE İŞÇİLERİNE ASGARİ ÜCRET MÜJDESİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediye bünyesinde çalışan personellerin 2021 yılı itibariyle en düşük maaşlarının 3 bin 100 lira olacağını duyurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi de "asgari ücreti kendi belirleyen belediyeler" kervanına katıldı. Son günlerde ardı ardına açıklamalar ile belediye bünyesinde çalışan personellerin en düşük ücretlerini 3 bin ile 4 bin lira arasında açıklayan belediyelerden biri de Aydın Büyükşehir Belediyesi oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 2021 yılı itibariyle belediye bünyesinde çalışan personellerin en düşük maaşının 3 bin 100 lira olacağını duyurdu. Çerçioğlu açıklamasında, " 2021 itibarıyla belediyemiz bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızın ücretleri 3.100 TL olarak belirlenmiştir. Emekleri bizler için çok değerli olan çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

eqzmuq4xmae2ydu.jpg

Aydın'da benzer bir açıklamada geçtiğimiz hafta Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den gelmiş, Kuşadası Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin en düşük ücreti 3 bin 100 lira olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler