Başkan Çerçioğlu’ndan dikkat çeken sözler: "Ben aday olduğum sürece AK Parti'nin kazanma şansı yok"

Başkan Çerçioğlu’ndan dikkat çeken sözler: "Ben aday olduğum sürece AK Parti'nin kazanma şansı yok"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2024'teki yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu söyledi. Çerçioğlu, "Aday olmamamı isteyen bir grup var. Ben anlayabiliyorum, onu da anlıyorum. Ben aday olduğum sürece AK Parti’nin Aydın’da kazanma şansı yok. Bunu ben söylemiyorum, anketler söylüyor." dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'in Mimar Sinan Parkı’nı tanıttı. Parkın tanıtımında konuşan Başkan Çerçioğlu, gazetecilerin de sorularını cevaplandırdı. Gelecek yıl ki genel seçimlere ilişkin sorulan soruya Başkan Çerçioğlu, "Elbette tabi ki adayım. Aday olmamamı isteyen bir grup var. Ben anlayabiliyorum. Onu da anlıyorum, şöyle ben aday olduğum sürece AK Parti’nin Aydın’da kazanma şansı yok. Bunu ben söylemiyorum, anketler söylüyor. Anketleri vatandaşla yapıyoruz. Gerçekten çok çalışıyoruz. Çalışıyoruz, çalışıyoruz, çalışıyoruz, 18 saat çalışıyorum. Çocuk oyuncağı değil bu. Onların sırtında yumurta küfesi olmadığı için ne olduğunu bilemez." şeklinde yanıt verdi.

resim-2023-07-11-135517161.png

"BELEDİYE'DE YANLIŞ YAPANI GÖRÜRSEM ÖNCE BEN SAVCILIĞA TESLİM EDERİM"

Yapılan parkın kolay yapılmadığını belirten Çerçioğlu, şöyle konuştu: "Ama inanın bu park onlarda olsaydı bu park yeşil alan olmazdı. Ya alışveriş merkezi ya da rezidans, konut, villa falan filan olurdu. Bizim dünya görüşümüzde onların dünya görüşü kente bakış açımız çok farklı. Zannediyorlar ki alışveriş merkezleri arttıkça büyük rezidanslar arttıkça kentler büyüyor. Hayır, kentler yaşanmaz hale geliyor. Benim için önemli olan kentlerin mahallelerde büyük büyük bunun gibi bölgesel parkların olması. Tabi ki farklı görüşlerimiz. Benim görüşüm bu şekilde. Sadece benim görüşüm değil, halka sorduk, halkın yüzde 99, 9’u yeşil alan olmasını istedi ve bizde böylelikle yeşil alanı gerçekleştirdik. Tabi ki, iki kere seçimi kaybetmek kolay değil. Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız, Fen İşlerimiz olsun, ASKİ’miz olsun, gerçekten çok çalışıyorlar, dürüst çalışıyorlar. Şeffaf çalışıyoruz biz. Ama bu hoşlarına gitmediği için gerçekten bu süreçte çok büyük iftiralara maruz kaldık. Şunu herkes bilsin, eğer Büyükşehir Belediyesi’nde herhangi bir yanlış yapanı görürsem, yakalarsam ilk önce ben savcılığa kendi elimle teslim ederim. Daha önce de yaptım, yine de yaparım."

resim-2023-07-11-135533829.png

"ELİNİ, KOLUNU TUTAN MI VAR? SEN İKTİDARSIN"

Sözlerine devam eden Çerçioğlu, şöyle konuştu: "Hani sadece seçimi kazanmak için böyle ucuz, iftiralar, yakışı kalmayan şeyleri bırakın bence. İşte bu parkı beğenmemişler efendim, park güzel olmamış, küçük olmuş, yeterince ağaç yokmuş. Kardeşim, sen daha güzelini yap daha büyüğünü yap. Neymiş efendim, Aydın Tekstil’in içindeki su parkı küçükmüş, daha büyüğünü yap. Elini, kolunu tutan mı var, sen iktidarsın. Bizim gücümüz bu kadar. Sen taş üzerine taş koyma sonra yapılanı eleştir. Yok böyle bir dünya kardeşim. Ne güzel oldu, mis gibi. Buyursun gelsin vatandaşlarımız burada nefes alsın. Bir daha söylüyorum, bu zamana kadar yaptığımız bütün projeleri vatandaşlara sorduk, sandık koyduk, anketlerle belirledik. Yine aynı şekilde Aydın’da yaşayan vatandaşlarımızla beraber yapacağız. Ben tüm Aydın halkına teşekkür ederim. Sonuçta Aydın halkından topladığımız vergilerle işte bunları yapıyoruz bizde."

resim-2023-07-11-135523921.png

resim-2023-07-11-135540765.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler