Başkan Çerçioğlu'ndan önemli açıklamalar

Başkan Çerçioğlu'ndan önemli açıklamalar

Türkiye’de koronavirüs salgını kapsamında alınan yeni tedbirler kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların büyük bir panik yaşadığı ve yasak saatinden hemen önce manav, market ve fırınlara akın ettiği görüldü.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çerçioğlu, “Önümüzdeki iki gün boyunca Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kamu düzeni, itfaiye, temizlik, güvenlik, toplum sağlığı, çevre, su ve atık su hizmetleri tam kapasiteyle sürdürülecektir. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak tüm gücümüz ile yanınızdayız.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ, içme suyu ve atık su tesislerimiz ile arıza ve teknik servislerimiz sokağa çıkma yasağı boyunca tam kapasite ile çalışmaya devam edecektir. ASKİ bünyesinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecektir.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tam kapasite çalışarak size hizmet vermeye devam edecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak temel ihtiyaçlarınızın karşılanması için her zaman yanınızdayız. Lütfen siz #EvdeKalın” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler