Başkan Çerçioğlu'ndan sürpriz açıklama

Başkan Çerçioğlu'ndan sürpriz açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları’nın 16. Olağan Kongresi’nde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gelecek yerel seçimde yeniden aday olacağını duyurdu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, partisinin İl Gençlik Kolları’nın Aytepe Amfi Tiyatro alanında gerçekleşen 16. Olağan Kongresi’nde dikkat çekici açıklamalar da bulundu. Gelecek yerel seçimler de tekrar aday olacağını duyuran Çerçioğlu, ‘’Bir daha ki kongremizi CHP’nin iktidarında yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen seçimlerin kazanılmasında CHP’li gençlerin büyük bir emeğinin olduğunu söyleyen Çerçioğlu, ‘’Gerçekten çok çalıştınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gece demediniz, gündüz demediniz. Ama en büyük teşekkürüm elbette Aydın halkına. Göstermiş oldukları teveccühten dolayı minnet duygularımı ifade ediyorum. İnanın, 18 saat çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Tek amacımız Aydın’a, Aydın halkına hizmet etmek.

Hizmet etmeye de devam edeceğiz. Sizler zaten bizim hizmetlerimizi çok iyi biliyorsunuz. Ama duymak istemeyenler, görmek istemeyenler var” diye seslenen Çerçioğlu, “3 bin 798 kilometre yol yaptık. Hani bizi sözde eleştiriyorlar ya bizim yaptığımız yollardan o köylere gidiyor. O köylerin yolu yoktu, suyu yoktu. Bunun da maliyeti 507 milyon TL dile kolay’’ ifadelerinde bulundu. 

‘’3 BİN 203 KİLOMETRE ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI’’

ASKİ tarafından yapılan yatırımlara değinen Özlem Çerçioğlu, ‘’ASKİ olarak 3 bin 203 kilometre alt yapı çalışması yapıldı. 60 köyün suyu yoktu. 2 bin 100 kilometre içme suyu hattı yaptık. 937 kilometre kanalizasyon yaptık. Bunlar yoktu kardeşim, biz yaptık. Sizlerin desteğiyle, Aydın halkının desteğiyle. 405 adet içme suyu kuyusu açtık.

Aydın Tekstil Aydın halkının parasıyla 100 milyon TL’ye kamulaştırıldı. Biz her zaman çiftçimizin yanındayız. Yanında da olmaya devam edeceğiz. Bu konuda Büyükşehir olarak ciddi hizmetler veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Biz çiftçimizin teminatıyız. Çiftçimizin alın terini tarlada bırakmayız. Her zaman fakir fukaranın yanında olduk’’ açıklamalarında bulundu. 
 

GELECEK SEÇİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nı Mustafa Dinç’e devreden Yılmaz Tilki, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Gençlik Kolları’na desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Plaketi alan Çerçioğlu, ‘’Sayın Başkanım, çok naziksiniz. Bu sizin bana verdiğiniz son plaket olmayacak. Herhalde burada ne demek istediğim anlaşılmıştır. Yani şunu diyorum: Sayın Başkan, siyasete devam edecek. Önümüzdeki yerel seçimlerde ben tekrar aday olacağım. Yine plaketlerini alacağım’’ dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler