Başkan Erden'e 'deprem' tepkisi

Başkan Erden'e 'deprem' tepkisi

İYİ Parti Yeni Pazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, Belediye Başkan’ı Yüsran Erden’i eleştiri yağmuruna tuttu. İnceoğlu, “Bu kadar vizyonsuz bir kadroyu seçenlerin başında geliyorum. Özür dilerim” dedi.

İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP’li Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden’i yerden yere vurdu. İnceoğlu, Yenipazar Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantısında afet bölgesine gönderilecek yardımlara ilişkin bir plan yapılmamasını eleştirirken, “Ben dahil kimse ses çıkarmadı. Belediye Başkanımız oradaki acıları hiçe sayarak bir yerlere yaranma derdinde” ifadelerini kullandı.

“ACILARI HİÇE SAYARAK BİR YERLERE YARANMA DERDİNDE”

İnceoğlu, “Değerli arkadaşlar bugün ilçemiz Yenipazar Belediye Meclisi aylık toplantısını yaptık. Yenipazar olarak afet bölgesine nasıl ve ne şekilde yardım yaparız diye ben dahil kimseden bir ses çıkmadı. Bunun yanında sayın belediye başkanımız sosyal medyadaki paylaşımları eşleştirerek oradaki acıları hiçe sayarak yine bir yerlere yaranma derdinde” dedi.

“ÖZÜR DİLERİM”

Tepki olarak 2024 yerel seçimlerine kadar hiçbir meclis toplatışına katılmayacağını belirten İnceoğlu, “Gecenin bu saatinden sinirden uyuyamıyorum şunu demek istiyorum bu kadar vizyonsuz bir kadroyu ilçemizi yönetmesi için seçenlerin başında geliyorum o yüzden herkesten özür dilerim” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler