Başkan Kaplan, “Amacımız Halkımıza ve Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek”

Başkan Kaplan, “Amacımız Halkımıza ve Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek”

Koçarlı Belediyesi, hizmet kalitesini artırabilmek için bünyesinde kurduğu şirketlerin çalışmaları ile ilçede adından şıkça söz ettiriyor.

Koçarlılı vatandaşlar başta olmak üzere ilçeye dışarıdan gelen misafirlere de hizmet noktasında, parklar, sosyal tesisler, halk ekmek, restoran ve aşevinde de kaliteli hizmet vererek, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Yönetiminde kurulduğu günden bugüne kadar her yıl kalitesini daha da yükselterek 5 yılda Belediye şirketleri arasında en başarılı şirketlerden olan Koçarlı Menderes Gıda Turizm Anonim Şirketi ve Personel Limited Şirketi başarılarına ve hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Ayrıca 5 yılda park ve sosyal tesis sayısında hızla artış gerçekleşirken şirket bünyesindeki araç filosuna da 4 Kamyon, 3 binek araç ve 4 ticari araç kattı.


.jpg

İlçeye daha iyi hizmet verebilmek için hizmette sınır tanımayan Koçarlı Belediyesi Şirketleri Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın başkanlığında sürdürülebilir finans yönetimi ile hem gelir getirici, hem de sürekli iyileştirme süreçlerini benimseme ve vatandaşların memnuniyetini en üst düzeyde tutma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

-001.jpg


AMACIMIZ HALKIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, gerek kamu yatırımları, gerekse belediye yatırımları ile Koçarlı’ya en iyi yatırımları yaptıkların ve bu yatırımların yanında belediye bünyesinde kurulan şirketler ile de Koçarlı’ya hizmette sınır tanımadıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız daha iyi ve standartlara uygun, vatandaş beklentilerinin de üzerinde hizmet sunmayı sürdürüyoruz. Koçarlı’yı hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1.jpg

Hizmete geçirdiğimiz parklar, sosyal tesisler ve sporseverler için ücretsiz maç yayınları ile vatandaşlarımıza hizmet sunma noktasında kaliteden ödün vermediklerini de belirten Başkan Kaplan, “Gösterilen ilgi ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşlerden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sosyal tesislerimiz sahada vatandaşlardan en çok olumlu dönüş aldığımız alanların başında geliyor. Bu kapsamda öncelikle gösterdikleri özveri ve güler yüzlü hizmet anlayışı dolayısıyla çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

2.jpg

Önceliklerinin belediye şirketleri bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde vatandaşların uygun fiyata aileleriyle güzel vakit geçirebilecekleri, kaliteli hizmet alabilecekleri ortam oluşturmak olduğunu da belirten Başkan Kaplan, “Bunu da başardığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

3.jpg

4-001.jpg

5-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler