Başkan Kaplan Aydınlı Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Kaplan Aydınlı Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensupları ile Adnan Menderes Kent Ormanı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde bulunan Adnan Menderes Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen toplantıya Aydın genelinde görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı. Programda konuşma yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Basın taraf olmamalı. Eğer taraf olursanız halkı doğru bilgilendiremezsiniz” dedi.

“ELEŞTİRENLERİ VE ÖVENLERİ SAYGIYLA KARŞILIYORUM”

Basın mensupları yaptıkları haberlerle bulundukları bölgedeki vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek için çalışan emekçiler olduğunu belirten Başkan Kaplan, “Yanlışı, doğruyu, güzeli ve çirkini millete tarafsızca anlatan basın mensuplarıdır. Basında beni eleştirenler de var övenler de var. Ben hepsini saygı ile karşılıyorum. Bu şekilde her türlü haberi olgunlukla karşıladığımız ölçüde kendimizi geliştiririz” diye konuştu.

“TARAF OLURSANIZ HALKI DOĞRU BİLGİLENDİREMEZSİNİZ”

Basının hiçbir konuda taraf olmaması gerektiğini ifade eden Kaplan, “Eğer taraf olursanız halkı doğru bilgilendiremezsiniz. Bir görüşün bir tarafın adamı olursunuz. Farklı farklı görüş ve düşünceye sahip olan basın mensubunun özgürce haber yapabilmesini arzu edenlerdenim. Aydın basınını da bu doğrultuda yaptığı doğru ve tarafsız haberlerinden dolayı kutluyorum. Sansürsüz, ilkeli ve adaletli haberleri ile topluma yön veren tüm basın mensuplarımızın ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Kaplan toplantının ardından programa katılan gazetecilere çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

3d8aa466-0f62-472f-8b70-ba7da35a8a9d.jpg

702cae21-bd74-4a16-b47d-db7c1c505776.jpg

48b49f4e-38b0-4054-b25a-bb999baeefb6.jpg

80e8692d-d1ad-4645-99e3-98f995c6006f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler