Başkan Kaplan müjdeyi verdi

Başkan Kaplan müjdeyi verdi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, engelliler için kentte hayata geçirilmesi planlanan 2 projenin daha müjdesini verdi.

Göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü sosyal belediyecilik anlayışı ve hayata geçirdiği projeler ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Beyaz Ay Derneği Aydın Şubesi ve Koçarlı Gençlik Merkezi'nin katılımıyla kentte yaşayan engelli vatandaşlar ile bir araya geldi. Kentin gözde noktalarından Adnan Menderes Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kaplan, herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatmasının ardından adeta müjdeleri sıraladı.

KOÇARLI'YA 2 YENİ PROJE

'Engelsiz yaşam parkı' ve engelliler için spor sahası projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını, bu yönde çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Kaplan, "Engelliler için birkaç projemiz var. Engelsiz yaşam parkı projemiz var, inşallah bu yıl sonuna doğru ona başlayacağız.

Engellilerin spor müsabakaları yapabileceği bir saha projemiz var. Güney Ege Kalkınma Ajansı'na (GEKA) projeyi sunduk, inşallah GEKA'dan destek alabilirsek bu projemizi hayata geçireceğiz. Önemli bir proje, büyük bir proje. Bu spor alanlarından biri Aksaray'a, biri Antalya'da ve biri Koçarlı'da olmak üzere 3 adet hayata geçirilecek. Eğer GEKA destek vermezse de projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunmayı düşünüyoruz.

Kentsel hayatta da engellileri hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Tesislerimizi ve kamu yatırımlarımızı planlarken engelli kardeşlerimizi göz ardı etmeden, onların da rahatça faydalanabileceği şekilde proje planlaması yapmaya özen gösteriyoruz."
dedi.

Engelli çocukların ve gençlerin aileleri, Başkan Kaplan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-06-16-at-11-13-14.jpeg

whatsapp-image-2021-06-16-at-11-13-13.jpeg

whatsapp-image-2021-06-16-at-11-13-13-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler