BAŞKAN KAPLAN PANDEMİ KAHRAMANLARINI UNUTMADI

BAŞKAN KAPLAN PANDEMİ KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Mart ayından bu yana kahramanca hizmet eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Koçarlı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kaplan, çalışanlara teşekkür etti.

Türkiye'de ilk COVID-19 vakasının görüldüğü 10 Mart tarihinden günümüze kadar virüsle en ön cephede savaşan sağlık çalışanları, tüm dünyada kahraman ilan edildi. Gece gündüz demeden hizmet veren çalışanlar, vatandaşların takdirini topladı.

Pandemi döneminde canlarını dişlerine takarak çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Personellere teşekkürlerini ve minnetlerini sunan Kaplan, dualarının kendileriyle olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2020-12-30-at-13-18-493.jpeg

VİRÜSLE SAVAŞTA HAYATLARINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞEHİTTİR

Pandemi döneminde tüm riskleri göze alarak çalışan sağlık personellerine teşekkür eden Başkan Kaplan, bu uğurda hayatlarını kaybeden kişilerin şehit olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Birçok şeyden mahrum kalarak sadece vatandaşların sağlığı için çalışan personellere teşekkür eden Kaplan, "Malum geçtiğimiz Mart ayından bu yana COVID-19’la mücadele ediyoruz. Başta sağlık çalışanları olmak üzere milletimiz ciddi şekilde etkilendi, yaşamları ve psikolojileri bozuldu hatta daha dün bazı kareler basına da yansıdı.

Bilindiği gibi kıymetli doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız hayatını kaybetti. Benim gözümde ve millet gözünde eminim ki  onlar şehit. Bizler için çalışıyorlar, gecesini gündüzüne katarak, her türlü riski göze alarak sağlıklarını, ailelerini ve çocuklarını, annelerini, babalarını riske atarak hizmet veriyorlar. Bilindiği gibi bu virüs bir hastaya bulaştığında etrafındaki kişilerin taşıyıcı olma riski var. Hatta aylarca evine gitmeyen sağlık çalışanlarımız var. Bu bağlamda bizde bu geçtiğimiz, özellikle sağlık camiasının ve ülkemizin geçtiği, bu zor dönem içerisinde bir nebze olsun onları hatırlamak, hem yeni yıllarını kutlamak  hem de onları hatırladığımızı, onlarla beraber olduğumuzu, gönlümüzün hep onlarla, dualarımızın hep onlarla olduğunu söylemek istedik ve bu vesileyle bugün Koçarlı Devlet Hastane'mizi ziyaret ettik."
dedi.

whatsapp-image-2020-12-30-at-13-18-49.jpeg

"İNŞALLAH 2021 YILINDA BU İLLETTEN KURTULURUZ"

Sağlık camiasında çalışan tüm personellere teşekkürlerini sunan Kaplan, 2021 yılında koronavirüs salgınının sonlanmasını dilediğini dile getirdi. Yeni yıl dileklerini dile getiren Kaplan, "Tüm çalışanlarımıza, sadece sağlık çalışanlarına değil bu camiada çalışan güvenlikçisinden ,hizmetli kadrosuna, ebe hemşiresinden, doktoruna kadar bütün birimleri de göz ardı etmeden görev yapan çalışanlarımıza teşekkür ederim. Sadece sağlık camiasındaki doktorlar, hemşireler değil orada temizlik yapan arkadaşlarımız, orada görev yapan laborant kardeşlerimiz, orada görev yapan güvenlik güçlerimiz de aynı riski taşıdığını biliyoruz. Bizim için hepsi önemli iyi ki varlar diyoruz. İnşallah milletçe bu illetten kurtuluruz. İnşallah rabbim 2021 yılını COVID'den arındırır. İnşallah bu milletle mücadelenin başarılmış ve sonlanmış olduğu bir yıl olur. İnşallah milletçe bu illetten kurtulmuş oluruz. 2021 yılı daha güzel, huzurlu, sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-12-30-at-13-18-496.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler