Başkan Kaplan sokak canlarını unutmadı

Başkan Kaplan sokak canlarını unutmadı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 30 Büyükşehir de sokağa çıkma yasağı uygulamasının ardından sokak hayvanlarını unutmadı.

Dün gece İçişleri bakanlığının genelgesi ile saat 24 itabari ile uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulaması sonrası Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan sokak hayvanlarını unutmayarak kendi elleri ile ihtiyaçlarını karşıladı. Salgın için uygulanan tedbirler kapsamında 48 saat uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı sonrası Başkan Kaplan bu uygulaması ile sokaklarda yaşayan hayvanları sahiplenerek  hassasiyet ve anlam dolu mesaj verdi. Yaptığı açıklamada ise Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan;

 

" Belediyemiz sokağa çıkma yasağı uygulaması sonrası tüm birimlerimiz Koçarlı halkının ihtiyaçları için seferberlik ilan etmiş Hiç bir Koçarlılı hemşerimizin mağdur olmaması için canla başla görevlerini yerine getirmektedir.  Halkımızın ihtiyaçları için hiç bir sınırlamaya tabi olmadan hizmetlerimizi sürdürürken sokak daki Canları unutmak mümkün değil. Koçarlı Belediyesi olarak salgın tedbirleri süresince Koçarlılı hemserilerimiz gibi sokak hayvanlarına da itinayla ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Sağ duyulu anlayışla Yaradılanı Sev Yaradandan ötürü düsturu ile hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

 

Her zaman dile getirdiğim gibi "Bu İlçeye Değer" mantığıyla Koçarlı hakkına hak ettiği hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ihtiyacı olan mağdur durumda kalan tüm hemşerilerimiz 7/24 şahsıma ve belediyemize bağlı birimlere ulasabilirler. Başkanlığım süresince olduğu gibi bundan sonra da Nedim Kaplan ve Koçarlı Belediyesi Koçarlılara  kesintisiz hizmet için var."    diyerek belediyecilik hizmetleri ve sokak hayvanları için gösterdiği sağ duyu ile bu zor günlerde anlamlı mesaj verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler