Başkan Kaplan'dan 23 Nisan mesajı

Başkan Kaplan'dan 23 Nisan mesajı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi. 

“Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve milli iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Büyük Türk Milleti'nin, "vatan bir bütündür asla parçalanamaz" ortak bir gayesi etrafında, yüce Meclis çatısı altında birleştiği 23 Nisan 1920 tarihi, Kurtuluş Savaşımızın zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan bir dönüm noktasıdır. “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” şiarıyla yola çıkan ecdadımız, birlik ve beraberlik içerisinde, kutsal vatan topraklarımız uğruna destansı mücadeleler vererek, bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze sahip çıkmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan ve bağımsızlığımıza sahip çıkan yüce meclisimiz Kurtuluş Savaşı'mızı bizzat yöneterek bu özelliği ile "Gazi Meclis" onurunu uhdesinde bulundurmaktadır.  

Yüz yıllık tarihi boyunca milli irade düşmanlarının defalarca baskı ve saldırısına maruz kalan "Gazi Meclisimiz" 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin özgür ve hür yaşama iradesini hedef alan Fetocu hainlerin alçak darbe girişimine karşı da cesurca dimdik durmuş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki milletimizle bir ve beraber olarak milli irade düşmanlarına gereken cevabı vermiştir.

Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl ne yazık ki korona virüs salgını nedeniyle bayramın sahibi çocuklarımız ile meydanlarda kutlayamıyoruz. Yürekten inanıyorum ki mutlu yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ile gelecekteki 23 Nisanları sağlıklı bir şekilde neşe içerisinde yine meydanlarda coşkuyla kutlayacağız. Sağlık, başarı ve huzur dolu bir gelecek Koçarlılı hemşehrilerim başta olmak üzere yüce milletimizin olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler