Başkan Kaplan’dan Güner teyzeyi duygulandıran fotoğraf

Başkan Kaplan’dan Güner teyzeyi duygulandıran fotoğraf

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Akmescit mahallesinde yaşayan ve geçtiğimiz mayıs ayında vefat eden hemşerisinin vasiyetini öğrenir öğrenmez yerine getirerek eşine duygusal anlar yaşattı.

Koçarlı’nın Akmescit Mahallesinde yaşayan Güner Meydan, vefat eden eşinin Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile genel seçimler sırasında fotoğraf çekildiğini ve o fotoğraf için eşinin kendisine vasiyet ettiğini Başkan Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan’a iletti. Vefat eden Mustafa Meydan’ın eşi Güner Meydan’dan vasiyetinde “Mahalle kahvehanesinde Nedim Başkan ile fotoğraf çekildim. Eğer ölürsem o fotoğrafı duvara as. Başkan sana ulaştırır” ifadesinde bulunmuş.

whatsapp-image-2024-03-14-at-11-18-38-1.jpeg

Başkan Kaplan’a eşinin vasiyetini söyleme fırsatı bulamayan Güner Meydan, mahallesinde kendisini ziyarete gelen Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan’a iletti. Nazlı Kaplan ise hemen harekete geçerek Mustafa amcanın vasiyetini yerine getirmek için Başkan Kaplan’a iletti.

24 SAAT GEÇMEDEN VASİYETİ YERİNE GELDİ

Başkan Kaplan’ın talimatı ile vefat eden Mustafa Meydan ile çekilmiş olduğu fotoğraf çerçeve yapılarak hazırlandı. 24 saat geçmeden Nazlı Kaplan, Meydan’ın evine yeniden giderek Güner teyzenin kendisine iletmiş olduğu eşinin vasiyeti olan fotoğrafı takdim etti.

whatsapp-image-2024-03-14-at-11-18-37.jpeg

Gördüğü fotoğraf karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Güner Meydan “Eşim kanser hastasıydı. Bu fotoğrafı çekildikten 1 hafta 10 gün sonra vefat etti. O sıralarda Belediye Başkanımız Nedim Kaplan mahallemiz kahvehanesine geliyor. Başkanımızın geldiğini öğrenen rahmetli eşim zorla da olsa hasta haliyle dayanamayıp yanına gitti. Eve gelince bana başkanla fotoğraf çekildim ölürsem onu duvara as. Başkan sana ulaştırır demişti. Bende anca bu vasiyetini başkanımıza iletebildim. Başkanımız da sağ olsun 24 saat geçmeden bana fotoğrafı ulaştırdı. Kendisine ve eşi Nazlı hanıma bana bu değerli fotoğrafı getirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KAPLAN GÖRÜNTÜLÜ ARADI DUYGULARINA ORTAK OLDU

Güner Meydan’ın duygusal anlarına görüntülü arayarak ortak olan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ise, “Rahmetli Mustafa abimiz bizler için çok kıymetliydi. Kendisine tekrardan Allahtan rahmet diliyorum. Güner Ablamızın bizlere ilettiği vasiyetini hemen yerine getirdik ve birlikte çekildiğimiz fotoğrafı kendisine eşim Nazlı hanım ile birlikte ulaştırdık. Kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-03-14-at-11-18-39-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler