Başkan Kaplan'dan "Halk Ekmek"

Başkan Kaplan'dan "Halk Ekmek"

Koçarlı Belediyesi işletmesi olan Koçarlı Menderes Halk Ekmek bugün hizmete başladı. İmalatı yapılan ekmeklerin ilk partisi Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın elinden çıktı.

Koçarlı’ya bağlı Mersinbelen Mahallesi’nde kurulan tesiste imalatı yapılan ekmekler, ilçe merkezinde bulunan Adnan Menderes parkı önünde kurulan büfede 1 TL’den halka satışa sunulmaya başlandı. Katkı maddesi içermeyen, çam kozalağı ve odun ateşinde fırınlanan ekmekler hijyenik koşullarda üretilmesi sebebiyle de vatandaşların beğenisini topladı. Şuanda 4000 ekmek imal eden Koçarlı Belediyesi’nin talepler nedeniyle imalatta artışa gidilebileceği ifade edildi.

 

Mersinbelen Mahallesi’nde kurulan tesisi ziyaret ederek üretimi yerinde takip eden Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı açıklamada, “Burada imalatı yapılan ekmeklerimiz çam kozalağı ve odun ateşinde fırınlanması sebebiyle lezzet olarak damak tadımıza daha çok hitap edecek. İlk etapta günlük 4000 ekmek üretimi gerçekleştireceğiz. Katkı maddesi yok, ustalarımız işinin ehli ve en önemlisi hijyene önem veriyoruz. Her daim soframızda baş köşeyi alan ekmek, Koçarlı Menderes Halk Ekmek tarafından hem kaliteli hem de ucuz olarak halka sunuluyor. 1 Yıl önce yola çıkarken söylediğimiz gibi bu ilçeye ne yapsak az. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler