Başkan Kaya muhtarları yalnız bırakmadı

Başkan Kaya muhtarları yalnız bırakmadı

İncirliovalı muhtarlar mazbatalarını teslim aldı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ilçesinde görev yapacak muhtarları bu özel anlarında yalnız bırakmadı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçimlerden zafer ile ayrılan başkan adaylarının yanı sıra muhtar adayları da mazbatalarını teslim almaya başladı. İncirliova'da 28 mahalle muhtarı seçilmelerinin ardından mazbatalarını teslim almak için Efeler ilçesindeki seçim müdürlüğüne geldi. Mahalle muhtarlarına bu önemli anlarında Başkan Kaya da eşlik etti. 28 mahalle muhtarı ile birlikte seçim müdürlüğüne gelen Başkan Kaya beş yıl boyunca ilçesinde birlikte çalışacağı muhtarların mazbatalarını birlikte teslim aldı.

whatsapp-image-2024-04-15-at-12-37-40-1.jpeg

BAŞKAN KAYA'DAN HİZMET VE UYUM VURGUSU

Başkan Kaya mazbata tesliminin ardından yaptığı açıklamada, "31 Mart yerel seçimlerinde 28 mahallemizde vatandaşlarımızın desteğini alarak seçilen muhtarlarımızın, mazbatalarını teslim aldıkları bu önemli günlerinde yanlarında olduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, beş yıllık hizmet süremiz boyunca tüm muhtarlarımız ile uyum ile çalışarak ilçemize hizmet edeceğiz. Bizlerin mahallelerimizdeki gören gözümüz, işiten kulağımız, tutan elimiz olan tüm muhtarlarımıza mazbatalarının hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-04-15-at-12-37-39.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler