Başkan Kaya sevgisi her yerde

Başkan Kaya sevgisi her yerde

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aytekin Kaya’nın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşların Başkan Kaya’ya karşı gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi gösterileri dikkat çekti. Başkan Kaya’nın son olarak gittiği Yazıdere’deki coşku görülmeye değerdi.

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik artarken Başkan Kaya son 3 günde Akçeşme, İsafakılar, İkizdere, Karabağ, Yazıdere ve Hacıaliobası mahallelerini ziyaret eden Başkan Kaya’yı mahalle sakinleri çiçeklerle karşılarken başta kadınlar olmak üzere, birçok vatandaşın yol kenarlarından, evlerin balkon ve pencerelerinden Başkan Kaya’ya sevgi gösterilerinde bulunduğu görüldü. Birçok mahallede Başkan Kaya’yı karşılamak için yakılan meşaleler geceyi adeta gündüze çevirirken vatandaşlar Başkan Kaya ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Başkan Kaya’ya çocukluğunun geçtiği Yazıdere’de ise bir başka sevgi vardı. Yazıdereliler öz evladımız dedikleri Başkan Kaya’yı bağırlarına bastı.

whatsapp-image-2024-03-14-at-12-00-02.jpeg

whatsapp-image-2024-03-14-at-12-00-12.jpeg

BAŞKAN TALEPLERİ ANINDA KARŞILADI

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği mahallelerde vatandaşların, görüş öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Kaya, taleplerin anında değerlendirilmesi için vatandaşların yanında ilgili kurum müdürlerini arayarak belediye ile işbirliği içerisinde yapılacak yatırımların sözünü de aldı. Başkan Kaya, halı saha isteyen iki mahalle İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile görüşerek yatırımların sözünü aldı.

whatsapp-image-2024-03-14-at-12-00-12.jpeg

ÜSTÜMÜZE DÜŞEN NE VARSA YAPTIK

Gittiği mahallelerde vatandaşlara hitap eden Başkan Kaya, “Beş yıl boyunca kapısı herkese açık, çayı kahvesi içilen, kapısından kimsenin boş dönmediği bir başkan oldum. Muhtarlarımız ile belediye meclis üyemizlermiş gibi çalıştık. Gel dediler gecenin dördünde de olsa çıktık geldik, yap dediler yaptık. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için 5 yıl boyunca üstümüze düşen ne varsa yerine getirdik. İncirliova’da herkes şunu yakından gördü, Aytekin Kaya varsa sıkıntı yok. Bundan sonra da aynı şekilde ayrım yapmaksızın vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler