Başkan Kaya'dan AK Partili Celbek'e zehir zemberek sözler

Başkan Kaya'dan AK Partili Celbek'e zehir zemberek sözler

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı sosyal medya hesabından eleştiren AK Partili Celbek, adeta duvara tosladı. Celbek'e yanıt veren Kaya, "İncirliova Belediyesi ittifak ortağınız tarafından borç, haciz ve icra bataklığındayken neden sesiniz çıkmıyordu." dedi.

İncirliova Belediye Meclisi'nin bu ayki toplantısında maddelerin tamamının görüşülmesinin ardından Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İstiklal Mahallesi'nde hayata geçirmek istediği otopark projesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirmişti. Belediyenin kasasında yaklaşık 3,5 milyon lira biriktiğini belirten Kaya, yaklaşık 20 milyon liralık proje için gerekli olan ekonomik kaynağın bir kısmını, Erbeyli Mahallesi'ndeki belediye arazini satarak karşılamak istediklerini açıklayarak, yer satışı için meclis üyelerinden destek istemişti.

"CELBEK ELEŞTİRDİĞİNE PİŞMAN OLDU"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Aytekin Kaya'yı eleştirdi.

"HAYALİ PROJEYE MİLYONLAR HARCANIRKEN NEREDEYDİNİZ?"

Celbek'in paylaşımına yanıt veren Başkan Kaya, şu ifadelere yer verdi:

"Bizi eleştiren AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’e birkaç soru da biz soralım:

1- “İncirliova’yı jeotermalle ısıtıp soğutacağız” hayali projesi için iki satırlık rapora 7 milyon lira (eski parayla 7 TRİLYON) ödenirken neden tepki göstermediniz?

2- İncirliova’nın paha biçilemez BENZİNLİKLERİ satılırken neden ağzınızı hiç açmadınız?

3- İttifak ortağınız önceki başkan Gürşat Kale döneminde belediye borç, icra ve haciz batağına düşürüldü. Belediye borç batağına düşürülürken neden tek kelime etmediniz?

4- Yine ittifak ortağınız önceki başkan Gürşat Kale döneminde İncirliova Belediyesi tarihinin en büyük SATIŞLARI yapıldı, milyonlarca liralık gelirler elde edildi. Çakılan tek bir çivi yok. O zaman neden sormadınız, satışlardan elde edilen paralar nerede diye. Yoksa o paraları Gürşat Kale ile birlikte seçimde mi harcadınız?

Haklısınız. Dervişin fikri neyse zikri de odur. Demek ki bunları yeniden yapmayı planlıyorsunuz. Ancak İncirliova halkı size müsaade etmez. 28 günde biz nasıl seçim kazanıp sizin yağma düzeninize dur dediysek Allah’ın izni, İncirliova halkının desteğiyle İKİNCİ DÖNEMİMİZDE de buna izin vermeyeceğiz.

Aytekin Kaya’yı kendinizle karıştırmayın, biz yaptığımız her işin, harcadığımız her kuruşun hesabını verdik, vermeye de devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler