Başkan Kaya'dan seçim değerlendirmesi

Başkan Kaya'dan seçim değerlendirmesi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya 31 Mart yerel seçim çalışmalarına ilişkin, “Çatışmadan, kavga etmeden, gerilimden, yalan ve iftiralardan medet umanlara aldırmadan, temsil ettiğimiz makamın ve ilçemizin saygınlığına yakışır bir ağırbaşlılık ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

İncirliova’da yerel seçim çalışmalarını mahalle, esnaf ve ev ziyaretleri ile yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Kaya, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Beş yıllık hizmet süresi boyunca halk ile içi içe bir dönem geçirdiklerini aktaran Başkan Kaya, “Biz seçime beş yıldır hazırlanıyoruz. Seçime birkaç ay kala vatandaşlarla buluşarak, kendimizi tanıtmak gibi bir meselemiz yok. Mahalle ziyaretlerimizin miting atmosferinde geçmesinin, vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesinin nedenlerinden biri de bu zaten.” dedi.

img-20240322-wa0006.jpg

HİZMET VE PROJE ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Seçim sürecine ilişkin açıklamalarına devam eden Başkan Kaya, “Hizmet ve projelerimiz ile vatandaşlarımızın karşısına çıkıyoruz. Bize yakıştığı üzere çatışmadan, kavga etmeden, gerilimden, yalan ve iftiralardan medet umanlara aldırmadan, temsil ettiğimiz makamın ve ilçemizin saygınlığına yakışır bir duruş ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart gecesi vatandaşlarımızın desteği ile yeniden göreve geldiğimizde bundan önce olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeksizin, yine herkesin başkanı olarak görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

img-20240322-wa0003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler