Başkan Kaya'dan sert sözler

Başkan Kaya'dan sert sözler

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in “Kaya, el öperek 3 seneyi geçirdi.” ifadesine yanıt verdi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Ellerinden her zaman saygıyla öptüğüm" büyüklerimden hep şunu duydum. Mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Bu mübarek günlerde tartışma olmaz siyaseten de olsa kavga hiç olmaz. Bu sebeple sözde beni eleştiren iktidar partisi İncirliova İlçe Başkanına cevabımdır:

Söylediğin her şeye, sorduğun her soruya belgesiyle verecek cevabım var, ancak aldığım terbiye, içinde büyüdüğüm kültür gereği mübarek Ramazan ayında senin beni içine çekmeye çalıştığın kısır siyasi tartışmalara girmeyeceğim. Seni anlıyorum, istiyorsun ki zamlar altında inim inim inleyen vatandaşlar, zamları konuşmasın, ülkeyi yöneten iktidar partisi olarak bizi eleştirmesinler, benim Aytekin Kaya'yla olan kavgamı (!) konuşsunlar istiyorsun.

Kusura bakma ben bu tuzağa düşmem. Sizin tuzağınıza düşüp buradan size siyaseten ekmek çıkmasına izin vermem. Ama ben ille de bir şey almak istiyorum dersen, sana güzel bir Ramazan pidesi gönderebilirim.

İktidar Partisinin Sayın İlçe Başkanı; on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı geçsin, oruçlarımızı tutalım, ibadetlerimizi yapalım, hayırlısıyla bayrama erişelim, bayramdan sonra sorduğun her soruya belgesiyle cevap vereceğim. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok, siyaset başta olmak üzere hiçbir konuda veremeyeceğim cevabım zaten yok. Hodri meydanına hodri meydan, sürekli el öpüyorsun diyerek beni sözde eleştirmişsin ya, ne demiş o ellerini saygıyla öptüğümüz büyüklerimiz, atalarımız: 'Halep ordaysa arşın burada.'

Benim şu an tek derdim, insafsızca yapılan zamların perişan ettiği, evine ekmek götürmekte zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza oruçlarını tutarlarken rahatlıkla sahur ve iftar yapabilmeleri için, her Ramazan ayında 'İncirliova halkının hediyesi' olarak dağıtacağımız gıda kolilerini hazırlamak. Siz kısır siyasetinizi yapmaya devam edin, biz işimizi yapıyoruz.

Bu vesileyle sizin ve tüm İncirliovalı hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan mübarek Ramazan ayının İncirliovamız başta olmak üzere tüm insanlık alemine sağlık, huzur, bereket getirmesini diliyorum."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler