Başkan Kozalı güven tazeledi

Başkan Kozalı güven tazeledi

Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Kozalı, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeledi.

Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Koçarlı Belediyesi Düğün Salonu’nda 405 üyenin katılımıyla, Aydın-Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’ın divan başkanlığında, gerçekleşti.

Toplantıya Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Halkbank Şube Müdürü Yavuz Selim Bozdağ, kooperatif ve meslek odalarının başkan ve temsilcileri, üyeler ve misafirler katıldı. 

Toplantı başlamadan önce şehitlerin ve vefat eden üyelerin ruhlarına ithafen mevlid-i şerif okutuldu ve lokma hayrı düzenlendi. Toplantının başlamasıyla birlikte genel kurula hitaben konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kozalı, “Malum Covid-19 pandemiyle beraber ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Temennimiz bir an evvel bu salgından kurtulup, normal hayata dönmemiz hepimizin arzusudur. Geride bıraktığımız yıllar içerisinde hakkın rahmetine kavuşan ortaklarımıza, üyelerimize, TESKOMB Başkan Vekilimiz Selahattin Hünü’ye cenabı Allah’tan rahmet, sağlığı bozulan ortaklarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi ve kooperatifin kullandırdığı kredinin 40 milyon TL’ye ulaşarak, birinci dereceye yükseldiğini ve kredi takip oranının yüzde sıfır olduğunu ifade etti. 

Kozalı, salgından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarların kredi ödemelerinin ertelenmesi ve hibe desteklerinden yararlanması adına gerekli girişimlerde bulunulduğunu, bu noktada olumlu adımlar atıldığını, ertelenen krediler ve hibe desteklerinin esnaf ve sanatkara rahat nefes aldırdığını belirtti. Kozalı, “Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ticaret Bakanlığımıza ve TESKOMB Genel Başkanımız Kadir Akgül’e teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. 

Okunan hesap raporlarından sonra seçim maddesine geçildi. Yönetim kuruluna Salih Kozalı, Yılmaz Meze, Mehmet Dirik, Özer Sarıçoban, Mehmet Çatal seçilirken denetim Kurulu üyeliklerine ise; Ahmet Acar ve Ender Uyar getirildi.

whatsapp-image-2021-07-01-at-16-27-15.jpeg

whatsapp-image-2021-07-01-at-16-27-15-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-01-at-16-27-15-2.jpeg

whatsapp-image-2021-07-01-at-16-27-16.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler