Başkan Kozalı güven tazeledi

Başkan Kozalı güven tazeledi

Bıyıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin, Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul Toplantısı, Koçarlı Belediyesi Düğün Salonu’nda 400 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Halkbank Şube Müdürü Taner Şen, kooperatif ve meslek odalarının başkan ve temsilcileri, üyeler ve misafirler katıldı. 

Toplantıdan önce şehitlerin, vefat eden 3.Bölge Başkan Vekili Süleyman Can ile Koçarlı Halkbankası Müdürü Yavuz Selim Bozdağ’ın ruhlarına ithafen mevlid-i şerif okutuldu ve aşure hayrı düzenlendi. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kozalı, Kooperatifin kullandırdığı kredinin 96 milyon TL’ye ulaşarak, birinci dereceye yükseldiğini ve kredi takip oranının yüzde sıfır olduğunu ifade etti. 

Kozalı, devlet desteği sunulan işletme kredisinin faiz oranının en asgari seviyeye düşürülmesi için ilgili kurumlara ve üst kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirildiği, taleplerin dosya halinde sunulduğunu belirtti.  

Dile getirmiş olduğu taleplerin kabul gördüğü; hazırlanan destek paketi kapsamında faiz oranı % 9,5’dan %yüzde 7,5’a düşürüldüğü belirtildi. Diğer taraftan kişi başı işletme kredisi üst limiti  350 bin liradan, 500 bin lira üst limitle kullanılmasına, İşyeri ve sıfır ticari araç alımlarında 1,5 milyon TL üst limitle kredi kullandırılması sağlandığını, bu desteklerin esnaf ve sanatkara nefes aldırdığını ifade etti.  Kozalı“ Bu bağlamda  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ve TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. 

Okunan hesap raporlarından sonra seçim maddesine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde; Yönetim Kuruluna Salih Kozalı, Yılmaz Meze, Mehmet Dirik, Özer Sarıçoban, Mehmet Çatal seçilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Ahmet Acar ve Durmuş Karaman getirildi.

100023f2-72ff-4f89-9311-ab9f7a45d7c5.jpg

21ffa23a-d42a-40a3-8f6b-fc5cdb57e1f3.jpg

7a77c2ed-f440-4179-9a1b-0b7c94416481.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler