Başkan Öndeş belediye başkanlığı için aday adaylığını duyurdu

Başkan Öndeş belediye başkanlığı için aday adaylığını duyurdu

Germencik’te 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı’ndan belediye başkanı seçilen CHP’li Fuat Öndeş, ikinci dönem için tekrar adaylığını ortaya koydu.

HABER: (Yusuf KONRAT)

2024 yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanı olmak için kolları sıvayan Öndeş, aday adaylığı başvurusu için parti binasına geldi. CHP Germencik İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvuru belgelerini teslim eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Kent Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi. Partililer ve Öndeş’i destekleyen vatandaşlar basın açıklamasına yoğun ilgi gösterdi. Öndeş, “Başkanlıkta 5 yılımı doldurdum. Allah’ın izniyle, sizlerin de teveccühü olursa 5 yıl daha devam ederek Germencik’i hak ettiği yere getireceğim” dedi.

2.jpg

Açıklamasında Genel Başkan Özgür Özel’e ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ileten Öndeş şu ifadeleri kullandı:

“Ben en başta yeni genel başkanımız Özgür Özel beyefendi ile daha atak ve daha sert bir siyaset ile ülkenin iktidarına yürüyeceğimize inanıyorum ve bu yolda en büyük şansımız olan Özlem Çerçioğlu başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. İlçemizin ne zaman ihtiyacı olsa ne zaman yardıma ihtiyacımız olsa hep yanımızda oldu bizi destekledi.”

4.jpg

Açıklamasının ardından Başkan Öndeş’i partililer ve vatandaşlar tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler