Başkan Öndeş müjdeyi verdi

Başkan Öndeş müjdeyi verdi

Pandemi sürecinde halk sağlığını korumak için faaliyetlerine geçici süre ara verilen ve açılmayan Selatin Organik Köy Pazarı yeniden açılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katkıları ve Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yoğun çalışmaları ile kurulan ve büyük ilgi gören Selatin Organik Köy Pazarı Koronavirüs pandemisi sebebiyle geçici bir süreliğine faaliyetlerini durdurmuştu. Normalleşme süreci ile birlikte 12 Temmuz Pazar Günü organik pazarın yeniden açılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Fuat Öndeş, halk sağlığını korumak için tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Selatinli üreticilerin kendi emekleriyle ürettiği organik ürünlerin yer aldığı pazara dışarıdan hiçbir pazarcı ve ürün kabul edilmiyor.

FUAT ÖNDEŞ “SELATİN ORGANİK KÖY PAZARIMIZDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE”

Hazırladığı Koronavirüs ile mücadele eylem planını başarılı bir şekilde uygulayan ve önemli çalışmalara imza atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, tedbirler kapsamında faaliyetlerine ara veren Selatin Organik Köy Pazarının yeniden açılacağı müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öndeş halk sağlığı vurgusu yaptı. Öndeş “Halkımızın sağlığını korumak için Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bugüne ciddi çalışmalar yaptık. Normalleşme süreci ile birlikte tedbiri elden bırakmadan aynı kararlılıkla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu çerçevede Selatin Organik Köy Pazarımızın faaliyetlerine de pandemi sebebiyle ara vermiştik. Süreç ile birlikte önlemlerimizi alarak organik pazarımızı 12 Temmuz Pazar günü yeniden açacağız. Selatin Organik Köy Pazarımızda buluşmak dileğiyle.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler