BAŞKAN ÖNDEŞ’TEN YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ

BAŞKAN ÖNDEŞ’TEN YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ

Germencik Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle çocuklara yönelik “Şirinler” adlı müzikli tiyatrooyununu düzenledi. Yoğun ilgi gören etkinliğe katılan Germencik Belediye Başkanı FuatÖndeş, “Çocuklarımızın hem keyifli vakit geçirebilmesi hem de sosyalleşmesi adına kültürelaktivitelerin sayısını artıracağız.” dedi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 7’den 70’e tüm Germenciklileri kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Germencik Belediyesi de çocuklara yönelik karne hediyesi olarak tiyatro gösterisi düzenledi. Germencik Belediyesi Prof. Dr. Oktay inanoğlu Konferans Salonu'nda iki seansta sahnelenen "Şirinler" adlı müzikli tiyatro oyununu çocuklardan ilgi gördü. Aileleriyle etkinliğe katılan çocuklar bir saat süren oyunda bazı sahnelerde oyunculara eşlik etti, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

foto-2-2.jpg

“KÜLTÜREL AKTİVİTELERİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”

Tiyatro etkinliğine katılarak çocuklarla buluşan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Eğitim öğretim dönemimin ilk yarısını tamamlayan ilkokul öğrencilerimiz için karne hediyesi mahiyetinde tiyatro gösterimize büyük ilgi gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Germencik Belediyesi olarak bu gibi kültürel etkinlikleri sıklıkla yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın hem keyifli vakit geçirebilmesi hem de sosyalleşmesi adına kültürel aktivitelerin sayısını artıracağız. Başlayacak olan eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı. Etkinliklere katılan aileler de hazırlanan tiyatro etkinliği için Başkan Öndeş’e teşekkür etti.

foto-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler